Egy-egy lehulló sárga falevél már jelzi, hogy közeleg az ősz, az új óvodai év kezdete…
A nyári örömök után jönnek az egymásra hangolt közös napok, hónapok. A csoportunkban szívesen köszöntjük azokat a kis gyermekeket, akik most indulnak a világ meghódítására és első lépésként az óvoda kapuján átlépve küzdik le az előttük álló próbákat.

Ebben az évben már másodszor virágzik az akác, ami a népi megfigyelések szerint hosszú őszt ígér nekünk! Az őszi jó időt szeretnénk kirándulással gazdagítani, már várnak bennünket a Meseházban egy jó játszásra. A Cica csoportban az ősz kincseit fedezzük fel a kukoricamorzsolástól a lekvár főzésig, a falevélfűzéstől a gesztenyeszedésig. Ebben a nevelési évben is tervezzük a kenyér világnapjának megünneplését! Az előző évhez hasonlóan most is sok verset, éneket tanulunk majd és a gyermekek minden nap részesei lehetnek egy-egy jó mesének, történetnek. Folyamatosan fejlesztjük kézügyességüket, szókincsüket, kiemelt figyelmet fordítunk a mozgás lehetőségének biztosítására.
Szép, színes és tartalmas tanévet kívánunk minden Cica csoportos kisgyermeknek és szüleiknek!

mcicacs

Körzethatárok Manóvárovi

5600 Békéscsaba, Pásztor u. 91-93.

Teljes közterület:
Fényesi út, Harkály köz, Tanya 1027., Fácán köz, Rezeda u.

- Borjúréti-kertek
Bagoly u., Borjúrét u., Csalánosi u., Csigás u., Borjú u., Feketefenyő u., Lapos u., Magyar u., Toboz u.

- Kastély-szőlők
Bárány u., Boglyás u., Bojtár u., Csikós u., Legelő u., Mester u., Kukorica u., Zegzug u., Zsombék u., Kankalin u., Napraforgó u., Mozdony u., Káka u. Juhász u., Szikfű u., Gereblyés u., Gulyás u., Ormay sor.

- Keleti-kertek
Almás sor, Barackos köz, Bogár u., Buzogány u., Csabagyöngye sor, Cseresznye köz, Hínár u., Jácint sor, Répa köz, Rózsakert u., Szilva köz, Szöcske u., Kisfényesi út, Körte sor, Tücsök u., Kadarka köz, Paprika köz.

Páratlan házszám:
Kőmíves K. sor 87-89., Lencsési út 45-85., Pásztor u. 55-151., Szabó Pál tér 9-11.,

Páros házszám:
Kőmíves K. sor 44-114., Lencsési út 44-136., Pásztor u. 102-152., Szabó Pál tér 10., Kőmíves K. sor 88., Fövenyes u. 38-48.