Mit is jelent az Advent? A karácsonyt megelőző négy hét várakozását, a karácsonyi ünnepre való felkészülést fejezi ki.

Az Adventet már az V. század óta számon tartják. Az Advent a négy vasárnapon kívül több ünnepet, jeles napot is magába foglal, mint a december 6-i Szent Miklós napját. Ma nagy öröm volt az óvodában is, hiszen mindenkire gondolt a Mikulás.

Egy évvel ezelőtt már nagyon készültünk a december 13-i Luca napra. Hétről hétre gyúlnak a gyertyák az adventi koszorúkon.

Várunk, várakozunk, reménykedünk… Várjuk, hogy a gyermekszemek megcsillanjanak a fenyőfa fényében és reménykedünk, hogy szeretteinkben veszteség ne legyen!

Áldott, békés, szeretetben gazdag ünnepeket kívánunk minden családnak!

mpillangocs

Körzethatárok Manóvárovi

5600 Békéscsaba, Pásztor u. 91-93.

Teljes közterület:
Fényesi út, Harkály köz, Tanya 1027., Fácán köz, Rezeda u.

- Borjúréti-kertek
Bagoly u., Borjúrét u., Csalánosi u., Csigás u., Borjú u., Feketefenyő u., Lapos u., Magyar u., Toboz u.

- Kastély-szőlők
Bárány u., Boglyás u., Bojtár u., Csikós u., Legelő u., Mester u., Kukorica u., Zegzug u., Zsombék u., Kankalin u., Napraforgó u., Mozdony u., Káka u. Juhász u., Szikfű u., Gereblyés u., Gulyás u., Ormay sor.

- Keleti-kertek
Almás sor, Barackos köz, Bogár u., Buzogány u., Csabagyöngye sor, Cseresznye köz, Hínár u., Jácint sor, Répa köz, Rózsakert u., Szilva köz, Szöcske u., Kisfényesi út, Körte sor, Tücsök u., Kadarka köz, Paprika köz.

Páratlan házszám:
Kőmíves K. sor 87-89., Lencsési út 45-85., Pásztor u. 55-151., Szabó Pál tér 9-11.,

Páros házszám:
Kőmíves K. sor 44-114., Lencsési út 44-136., Pásztor u. 102-152., Szabó Pál tér 10., Kőmíves K. sor 88., Fövenyes u. 38-48.