Hamar eltelt a nyári szünet, pár nap és kezdődik újra az óvoda. Szinte hihetetlen, hogy már a 3. évünket kezdjük együtt! Nagycsoportosok leszünk! Nagyon várjuk már a gyermekek nyári élménybeszámolóit, a megszokott közös beszélgetéseket. Sok tervünk van erre a nevelési évre! Fontos időszak kezdődik el a gyermekek életében, hiszen sokan jövőre már iskolások lesznek. Tudjuk Kedves Anyukák, Apukák, hogy tele vagytok kérdésekkel, kicsit tanácstalanok is vagytok az iskola érettséggel, iskola kezdéssel kapcsolatban. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsünk Benneteket a döntésben, és természetesen azért is mindent megteszünk, hogy felkészítsük a gyerekeket az iskolai kihívások, akadályok leküzdésében. 

Úgy tervezzük, hogy a már megszokott foglalkozások mellett, egy napot az iskola előkészítésére szánunk. Ez egy komplex foglalkozás lesz, ami az írás előkészítéstől a hangok felismeréséig sok mindent magába foglal, természetesen nagyon játékos formában. A gyermek legfőbb tevékenysége a játék, mi ezt ebben az évben is komolyan vesszük.

Pár szóban még elmondanám milyen közös programokat tervezünk az idén. Szeretnénk egy pósteleki kirándulással, főzőcskézéssel kezdeni az évet, hisz az év végi „parti” is jól sikerült és kértétek a folytatást. Bábszínházba, kulturális rendezvényekre is gyakran mennénk, sőt még a gyermekkönyvtárral is megismerkednénk. Sokat sétálnánk a környéken, már kicsit messzebbre is elbarangolnánk, mint tavaly. Dióhéjban ennyit a terveinkről.

Kívánjuk, hogy jó hangulatú, élményekben gazdag évünk legyen!

Marcsi néni
Pali bácsi

msunics

Körzethatárok Manóvárovi

5600 Békéscsaba, Pásztor u. 91-93.

Teljes közterület:
Fényesi út, Harkály köz, Tanya 1027., Fácán köz, Rezeda u.

- Borjúréti-kertek
Bagoly u., Borjúrét u., Csalánosi u., Csigás u., Borjú u., Feketefenyő u., Lapos u., Magyar u., Toboz u.

- Kastély-szőlők
Bárány u., Boglyás u., Bojtár u., Csikós u., Legelő u., Mester u., Kukorica u., Zegzug u., Zsombék u., Kankalin u., Napraforgó u., Mozdony u., Káka u. Juhász u., Szikfű u., Gereblyés u., Gulyás u., Ormay sor.

- Keleti-kertek
Almás sor, Barackos köz, Bogár u., Buzogány u., Csabagyöngye sor, Cseresznye köz, Hínár u., Jácint sor, Répa köz, Rózsakert u., Szilva köz, Szöcske u., Kisfényesi út, Körte sor, Tücsök u., Kadarka köz, Paprika köz.

Páratlan házszám:
Kőmíves K. sor 87-89., Lencsési út 45-85., Pásztor u. 55-151., Szabó Pál tér 9-11.,

Páros házszám:
Kőmíves K. sor 44-114., Lencsési út 44-136., Pásztor u. 102-152., Szabó Pál tér 10., Kőmíves K. sor 88., Fövenyes u. 38-48.