Szeretettel köszöntünk a Bagoly csoport oldalán. Ez az oldal az, melyen hasznos információt tudhatsz meg leendő csoportodról. A fotókon melyeket itt látsz, mindennapi életünkbe tekinthetsz be.

Csoportunkban a Tevékenységközpontú Óvodai Nevelési Program alapján szervezzük a mindennapi életünket. A program középpontba állítja a gyermekek tevékenységére épülő nevelést, ennek eredménye az, hogy óvodásaink tevékenykedtetés közben sajátítják el az iskolaérettséghez szükséges tudást. Játékos tapasztalás útján úgy fejlődnek értelmi és szociális képességeik, hogy szinte észre sem veszik. A gyermekek életét színes programokkal, rendezvényekkel tesszük változatossá.

A csoportban végzett tevékenységeink közé tartozik: a gyurmázás, vágás, ragasztás, festés, rajzolás, fűzés, fonás, verselés, mesélés és éneklés. Minden nap tornázunk. Gyakran tartunk gerinc és lábtornát. Csoportunk polcain változatos játékeszközök találhatóak életkornak megfelelően válogatva: építőjátékok, kirakók, memória-és, társasjátékok valamint a szerepjátékhoz szükséges kellékek.

Jelenleg az őszi évszak jellemzőivel ismerkedünk. Sokat sétálunk így ismerkedünk az őszi természet szépségével. A sétákon átélt élményeinket mondókákban és dalokkal idézzük fel.
A verseket, mondókákat és dalokat összegyűjtöttük számotokra a Zümmögőben.

Csoportunk esztétikus és igényes környezete, sokszínű programjai, óvodapedagógusaink gyermek szeretete és a gyermekek nevelése iránti elkötelezettsége a garancia a minket választó családok számára.
Szakmailag kiemelkedő óvodapedagógusaink aJátékos tapasztalás útján úgy fejlődnek értelmi a szociális képességeik, hogy szinte észre sem veszik.
2010-ben elnyertük és büszkén viseljük Békéscsabán egyedüli óvodaként a Zöld Óvoda címet.

Ennek eredménye az, hogy egész kollektívánk kiemelt figyelmet fordít a gyermekek környezettudatos és az egészséges életmódot megalapozó nevelésére. Mindennapi életünkben kiemelt szerepet kap még a sokoldalú mozgásfejlesztés, melyet hangsúlyosan a szabad levegőn is végzünk.

Programjaink szinte mindig nyitottak a szülők számára, büszkék vagyunk arra, hogy a családokkal együtt nevelő és ünneplő óvoda vagyunk.

zbagolycs

Körzethatárok Zöldovi

5600 Békéscsaba, Lencsési út 15.

Teljes közterület:
Sás köz, Haán L. tér, Kaszáló köz, Kőris u., Pipacs köz, Tölgyfa u..

Páratlan házszám:
Fövenyes u. 1-15., Szabó Pál tér 1-7., Lencsési út 1-43.

Páros házszám:
Fövenyes u. 2-36., Szabó Pál tér 2-8.