Aktuálisok

Weil-Jákob Márta: Süni Samu Fázik (vers)

Süni Samu az erdőben
Erre-arra tekereg,
Kicsi lába az avarban
Egyre jobban megremeg.

Csepereg az őszi eső
Fújdogál a hideg szél,
Süni Samu házat keres
– Jó lesz ez a falevél!

Rakja egymás tetejére,
Sárgát, barnát, vöröset.
Behúzza az orrocskáját,
S a levél alatt szendereg.

Meglepetés pedagógusnapra

lencseovipednapA Lencsési Óvoda pedagógusaihoz és a pedagógiai munkát közvetlenül segítő munkatársakhoz Tímár Ella önkormányzati képviselő kedves meglepetéssel érkezett hétfőn.

A Lencsési Óvoda néhány meglepett munkatársa Tímár Ella képviselővel (fotó: Lencsési Óvoda)

Tímár Ella az intézmény dolgozóit egy „retró-sétára” invitálta Martin Gábor Csabai séták II. című albumának szívdobogtató képei segítségével. A képviselő hatvanhárom dolgozónak adott át egy-egy albumot a művész által készített csodás képekkel.

Bővebben: Meglepetés pedagógusnapra

Családi labdás sportnap a Lencsésin

sportnaplencsesiA Lencsési Óvoda dolgozói június 3-án, délután a labdajátékok megszerettetésére szerveztek programot a lakótelepen élő családok számára a Lencsési kosárpályán és a 3 óvodaépület által határolt zöld területen.

Labdás délután kicsiknek és nagyoknak - a kép ide kattinva megtekinthetők a Csabai Mérleg galériájában.

A programban szerepelt U12 bemutató, akadálypálya kicsiknek, foci körmérkőzés apa-fiú csapatoknak, mini-palánk csapatjáték, kapitánylabda, zsinórlabda és külöböző váltóversenyek labdákkal.

Bővebben: Családi labdás sportnap a Lencsésin

Repülő kívánság és kabala maci a Lencsésin

lufiA Lencsési ovi különleges ballagást előkészítő ünnepségéről számolt be a Csabai Mérlegnek dr. Erdeiné Gergely Emőke óvodavezető. Írását az alábbiakban olvashatják.

Repülnek a kívánságok az ég felé - a további képeket ide kattintva tekinthetik meg.

Az idei ballagást előkészítő ünnepünket a rossz időjárás sem tudta elrontani. Hagyományos „kinti” programunk előtt az időjárás-jelentés figyelemmel kísérése volt az egyik legfontosabb elem a rendezvény forgatókönyvében. A gyerekek boldog várakozása és csivitelése előzte az esőfelhőket és közös dallal indulhatott a Repülő kívánság programunk.

Bővebben: Repülő kívánság és kabala maci a Lencsésin