Katica csoport

Kedves leendő óvodások!

Szeretettel köszöntünk a Lencsési Óvoda (Manóvárovi) Katica csoportjának oldalán. A csoportunk oldalán mindennapi életünkbe nyertek betekintést. A 2015/2016-os nevelési évben kiscsoportos korú gyermekek fognak járni. Szeptemberben két óvó néni Zolnainé Ruzsa Marianna Fruzsina óvodapedagógus, Kövesdi Orsolya óvodapedagógus és Szijjártó Zsuzsanna gondozó néni várja nagy szeretettel a leendő Katica csoportos gyermekeket. 
Csoportban végzett tevékenységeink közé tartozik: gyurmázás, vágás, ragasztás, rajzolás, festés, gyöngyfűzés, bábozás, mesélés, éneklés, diavetítés, tornázás stb.

Nagyon sok képességfejlesztő játékkal rendelkezünk: kirakó, memóriajáték, társasjáték stb.
A nap folyamán időjárástól függően igyekszünk a legtöbb időt az udvaron, a friss levegőn tölteni. Az óvoda fejlesztése során sok új udvari játék lett telepítve, a gyermekek nagy örömére. Illetve egy hatalmas KRESZ-pályával rendelkezünk, melyen futóbiciklivel, játszva tanulhatják meg a biztonságos közlekedés szabályait. 

Fontos számunkra, hogy egészen kiskorban megismertessük a gyermekekkel a környezetvédelmet. Ezért gyakran teszünk hosszabb, rövidebb sétákat a közeli parkokban, játszótereken, élővíz csatorna mentén. Sétáink során az adott évszak jellemzőit és változásait figyeljük meg. 

Célunk, hogy nyugodt, szeretetteljes, kiegyensúlyozott környezetet biztosítsunk minden kisgyermek számára. 
Kedves Gyerekek! Szeretettel várunk titeket szeptember 1-én a Katica csoportban. Nagyon várjuk, hogy megismerjünk benneteket, és hogy sokat játszhassunk majd együtt.

Fruzsi óvó néni, Orsi óvó néni és Zsuzsa néni