Csoportunk 2015 szeptemberében 17 fős létszámmal indul (10 kislány és 7 kisfiú), mely létszám előreláthatóan januárra 25 főre fog bővülni. Csoportunk tiszta kiscsoport lesz. 

A pillangó csoportban a két óvodapedagógus mellett egy dajka és két pedagógiai asszisztens segíti majd a nevelő munkát. Nagyon várjuk már a gyermekek érkezését csoportunkba, a csoportszobát igyekeztük a megváltozott igényekhez alakítani: játékokat, mesekönyveket, leporellókat átválogatni, elérhető helyre tenni.

Szeptember 1.-től kezdődik az óvoda a Pillangó csoportosok számára, mégis valljuk, hogy a beszoktatás egy folyamat, amely a tényleges beszoktatás előtt megkezdődik. Ezt a folyamatot segítette a nyílt nap, illetve a családlátogatás. A beszoktatást segíti az augusztus 31.-én 16:00-tól megrendezésre kerülő „Játszó délután”.

Olyan mesékkel, dalokkal készülünk az első hetekre, amelyeket otthonról, vagy a bölcsödéből már ismerhetnek a gyermekek. Ebben az időszakban előtérbe kerülnek a lovagoltatók, höcögtetők, simogatók és ringatók, melyek az érzelmi biztonság kialakulását szolgálják.

 

npillangocs

Körzethatárok Napsugárovi

5600 Békéscsaba, Pásztor u. 70.

Teljes közterület:
Attila u., Béry-Balog Á. u., Bíbic köz, Bojtorján u., Csenkesz u., Diófás u., Dobos I. u., Endresz u., Éger u., Kiszely A. u., Menta u., Ostoros u., Pitypang u., Katica u., Őzike u., Rétköz u., Kvasz A. u., Perje u., Egyetértés u., Sirály köz.

Páratlan házszám:
Kőmíves K. sor 1-41., Pásztor u. 1-53.

Páros házszám:
Árpád sor 108-tól végig, Kőmíves K. sor 2-42., Lencsési út 2-42., Pásztor u. 2-52., Felső-Körös sor 34-102., Kőmíves K. sor 2-42., Pásztor u. 72-100.