A Nyuszi csoportba, a 2015-2016-os nevelési évben, középsős korú gyermekek járnak. Szeptemberben a két óvó néni: Imre Katalin - mentálhigiénés óvodapedagógus és Szegediné Ilovszki Katalin - óvodapedagógus és Sás Erika - Erika gondozó néni nagy szeretettel várja a gyermekeket. A csoportra jellemző, hogy a csoportszoba kialakításának köszönhetően a gyermekek igényeinek megfelelően van lehetőség egyszerre az elmélyült játékra és a nyugodt tevékenykedésekre, barkácsolásra. Ebben segítségül van számos képességfejlesztő játék, állandóan elérhető kreatív és vizuális kellékek, mobil ám átlátható térelválasztók, bábparavánok.

A nap folyamán - az időjárás függvényében - a lehető legtöbb időt igyekszünk az udvaron, a friss levegőn tölteni, alkalmanként a tevékenykedéseket is itt valósítjuk meg.

A programunknak megfelelően idén is sok érdekes, új és már jól bevált tevékenységeken keresztül igyekszünk a gyermekeket új ismeretekhez, élményekhez juttatni. 

Célunk, hogy a csoportba járó gyermekek nyugodt, szeretetteljes, kiegyensúlyozott környezetben sok új ismerettel bővítsék ismereteiket, képességeiket.

Körzethatárok Zöldovi

5600 Békéscsaba, Lencsési út 15.

Teljes közterület:
Sás köz, Haán L. tér, Kaszáló köz, Kőris u., Pipacs köz, Tölgyfa u..

Páratlan házszám:
Fövenyes u. 1-15., Szabó Pál tér 1-7., Lencsési út 1-43.

Páros házszám:
Fövenyes u. 2-36., Szabó Pál tér 2-8.